Најновије

Њена ћерка је прва раширила ноге у Великом брату: Ево шта каже Стефанина мајка о понашању ћерке

Ервин Мујаковић и Стефани Банић напили су се на журки, а након што су почели страсно да се љубе, акцију су наставили у спаваоници.
Није дуго чекала (Фото: Јутјуб)

Није дуго чекала (Фото: Јутјуб)

Нецензурисани снимак секса можете погледати ОВДЕ. У једном моменту Сарајлија је скинуо мајицу и пребацио прекривач преко себе и Сплићанке. Неколико пута ју је упозорио да скине бубицу, али је она била толико пијана да га није разумела, тако да су је у јеку узбуђења чули сви гледаоци. На снимку делује да је Еврин своју партнерку задовољио само стимулацијом руком, али да је она и тако успела да доживи врхунац. Стефани се сутрадан шалила на свој рачун. - Људи, немојте никад да пијете! Попила сам сигурно три деци вотке. Кад хоћеш да се за...аваш с алкохолом, онда платиш и цену. Боли ме ку..ц, десило се, па се десило! Ја му не бих била у кожи. Биће секса и вечерас - поручила је Хрватица. Ни њена мајка Катја Банић не види ништа страшно у томе. - То је био моменат алкохола. Стефани сада осећа грижу савести због нас. Она нема везу и не мора никоме да се правда за своје поступке. Ко зна шта би се мени десило да уђем у ту кућу. Битно ми је да је она жива и здрава. Момак је згодан, али што вам је битно шта ја мислим о њему - поручила је Стефанина мајка. Вахида Мујаковић, Ервинова мајка, сматра да њен син није урадио ништа лоше. - Журка је била и обоје су попили коју чашицу више. Биће до краја још веза и девојака. Он то не би радио баш тако јавно, али су попили. Ервин је имао дугу везу, али сада нема девојку. Он је момак ког можеш пожелети - рекла је Вахида. Стефани је пре нешто мање од 72 сата изјавила да неће везу у кући. - Не бих могла да имам присни контакт ни са ким јер то се код мене неће десити - рекла је Стефани приликом уласка у шоу и одмах погазила реч.
Прочитајте још:НАЈБОЉЕ ОД НАЈБОЉЕГ: Оне су у Топ 10 Плејбојевих зечица! (ВИДЕО)Кристијан брани Станију: Сви сте ви овде некоме пу*или!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА