Најновије

Вучић: Напредњаци без резултата остаjу без функциjа

БEOГРAД - Премиjер Србиjе и лидер СНС Aлександар Вучић изjавио jе да ће у jануару на изборноj скупштини странке направити своjеврстан пресек стања шта jе урађено, а шта ниjе, и да за функционере на високим државним позициjама коjи нису показали никакав резултат, неће бити места ни у руководству странке, ни државе.
Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

"СНС има велику одговорност као наjвећа и наjjача политичка странка, и у складу са тим, морамо и да се понашамо према Србиjи. Aко очекуjемо од Србиjе да се мења, хоћемо да кренемо од себе, да наjпре у странци променимо оно што ниjе било добро", рекао jе Вучић за "Kурир". Oн jе додао да ће сигурно бити нових људи и да ће сасвим сигурно неки отићи с функциjа, а неки остати. Потпредседник СНС и министар унутрашњих послова Небоjша Стефановић jе на конференциjи за новинаре у недељу наjавио да ће напредњаци у jануару одржати четврту скупштину, на коjоj се очекуjу значаjне промене у руководству странке.
Прочитајте још:СТЕФАНОВИЋ УВЕРАВА: Нећемо бити центар за азилантеТЕШКЕ РЕЧИ: Болесна Исидора брани Србију од Оље Бећковић!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА