Најновије

БИА СНИМИЛА И ПЕВАЧИЦЕ: Са Мишом Бананом ухваћене Ана и Миа

БЕОГРАД - Видео снимци настали током 2008. и 2009. године на којима се види да су се са Родољубом Радуловићем виђали Ивица Дачић и његови најближи сарадници Вања Вукић, Бранко Лазаревић и Ивица Тончев снимила је Безбедносно информативна агенција (БИА)! Они су ове снимке, али и још неке на којима је и певачица Ана Николић доставили Тужилаштву за организовани криминал врло брзо пошто су и снимљени, сазнајемо у безбедносним структурама.
Родољуб Радуловић (Фото: МУП)

Родољуб Радуловић (Фото: МУП)

- Цео материјал су урадили оперативци БИА. Ми смо Радуловића потпуно "покрили" пратили смо сваки његов корак, с ким се све виђао, његов мобилни је био на мерама. Поред ових снимака постоји још видео материјала из периода док је био на мерама. Међутим, на тим снимцима нема неких познатих политичара или функционера, углавноим су то Радуловићеви пријатељи, познаниици и неке личности са естраде. На њима је и певачица Ана Николић која је била у вези са Радуловићем али и њена колегиница Миа Борисављевић. Све те снимке ми смо врло бзо након што смо их направили проследили Тужилаштву за организовани криминал. Иначе, на њима нема тона и полиција их нема у поседу. Дакле, сви ти снимци су већ били у тужилаштву пре него што је оно подигло оптужницу против Дарка Шарића, али и Бранка Лазаревића. Иначе, БИА је имала сагласност истражног судије за праћење Радуловића, што је подразумевало и видео записе - прича саговорник Курира. Дарко Шарић осуђен је у Специјалном суду првостепено на 20 година затвора због кријумчарења 5,7 тона кокаина из Латинске Америке у Западну Европу, а Радуловић који је у бекству, на 12 и по година. Тужилаштво за организовани криминал пре годину дана оптужило је Лазаревића због сумње да је у току 2008. и 2009. године као припадник организоване криминалне групе Дарка Шарића у више наврата одавао "нарочито поверљиве податке" о спровођењу посебних доказних радњи у преткривичном поступку који је био у току, а који представљају службену тајну.Њему се на терет ставља и кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела и продужено кривично дело одавање службене тајне. Лазаревић је и даље отправник послова Србије у Атини и уредно се одазвао свим позивима суда. Суђење је до сада одлагано неколико пута.
Прочитајте још:ПРОЦУРЕО МАТЕРИЈАЛ: Снимци Дачића и Мише Банане (ВИДЕО)АТЕНТАТ НА ВУКА ДРАШКОВИЋА У БУДВИ: Радоњић, Ромић и Баста ослобођени кривице
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА