Најновије

НАВАЛИЛИ КО ДЕТЕ НА ТРЕШЊУ: Стефани и Ервин опет имали секс пред камерама (ВИДЕО 18+)

Сарајлија Ервин Мујаковић и Сплићанка Стефани Банић не могу ноћ без секса. Њих двоје су поново када су се светла угасила кренули у акцију. Овај пут нису било под утицајем алкохола као што је то било први пут.
Серијал се наставља (Фото: Фејсбук)

Серијал се наставља (Фото: Фејсбук)

После прве акције, Сплићанка је зажалила због мајке која је морала да је гледа, а онда је имала и напад љубоморе и обећала је да више неће имати секс са њим. Наиме, њој су засметали Ервинови погледи које је упутио Барбари, а младом Сарајлији ништа није било јасно. Стефани му је на то одбрусила да оно што је било између њих више неће бити те да је он сад за њу прошлост, али изгледа да је заборавила своје обећање. Кад су завршили посао, почело је шапутање: -Ти си толико добар и толико сладак да ја не могу веровати да си с ове планете, да такав човек постоји - рекла је Стефани Ервину. - Никад нисам у животу дозволио ниједној девојци да ми приђе близу, али ево сад управо јесам - рекао је он њој. - Дај Боже да је истина то што ти говориш, ја ћу бити најсретнија жена на свету - рекла је на то Сплићанка.
Iz sexa se rađa ljubav! Ovde su iskrene emocije.Iz sexa se rađa ljubav! Ovde su iskrene emocije. #VelikiBrat Posted by Veliki Brat on понедељак 7. септембар 2015.
Подсетимо, нису могли да сачекају ни 48 сати од уласка у кућу Великог брата и већ су је оверили. Наиме, после журке, почели страсно да се љубе, акцију су наставили у спаваоници.Снимак њиховог првог секса можете погледати ОВДЕ.
Прочитајте још:ЈАСМИНА МЕДЕНИЦА МАЗОХИСТА: Кад би те Кристијан тукао, ти би уживала!БАШ ДИСКРЕТНО: Маца ширила ноге у секси вешу, Екрем полудео (ВИДЕО)
Извор: Курир, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА