Најновије

БИТИ ИЛИ НЕ БИТИ: Сутра пада одлука напредњака

БEOГРAД - Српска напредна странка одржаће сутра седницу Главног одбора на коjоj ће, према наjавама из странке, бити речи и о евентуалном расписивању ванредних парламентарних избора.
Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Из СНС jе наjављено да ће председник странке и премиjер Aлександар Вучић затражити од већине чланова Главног одбора да у периоду и пре Скупштине СНС, заказане за 13. фебруар, има право да донесе одлуку о расписивању ванредних парламентарних избора. Вучић jе 14. jануара рекао да су ванредни парламентарни избори могућа опциjа, да ће одлуку донети уз консултациjе са председником државе и члановима ГO, али да се неће руководити страначким инересима. Oн jе рекао и да су ванредни избори боља опциjа од веће реконструкциjе, коjу би желео да спроведе, а као jедини разлог против одржавања општих избора навео jе да би можда на кратко прекинули реформе. Потпредседник СНС Небоjша Стефановић рекао jе да jе седница Главног одбора странке заказана у циљу припреме скупштине партиjе, али ниjе искључио могућност да се разговара и о евентуалном расписивању ванредних парламентарним изборима. Kако jе саопштено из СНС, члановима ће се на почетку обратити председник странке и таj део седнице ће бити отворен за jавност, а после тога седница ће бити затворена. По завршетку седнице, предвиђене су изjаве за медиjе.
Прочитајте још:СРС: Шешељ уништио новинарку Б92! (ВИДЕО)СПИСАК ПЛАЋЕНИХ ИЗ ИНОСТРАНСТВА: НВО бесне на најстарији лист на Балкану
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА