Најновије

Ухапшен син Владе Дивца!

САД - Матија Дивац (21) ухапшен је у Сакраменту јер је возио кола у пијаном стању, па је морао да проведе ноћ у притвору.
Дивац мучи муку с тинејџером (Фото: ЈуТјуб)

Дивац мучи муку с тинејџером (Фото: ЈуТјуб)

Дивац јуниор је приведен у 01.20 сати после поноћи, због вожње под дејством алкохола враћајући се са једне журке у главном граду Калифорније. Матија је возио, што је занимљиво аутомобил “Тесла” који иде на електрични погон. Он је задржан у притвору док се није отрезнио, што је трајало до самог јутра када су по њега дошли родитељи. Иначе, Матија је кренуо очевим стопама и играо је кошарку до јуниорске категорије у Партизану па у Радничком са Црвеног Крста, али с обзиром да није имао амбиције да се озбиљно бави тиме престао је после завршетка јуниорског стажа. – Тачно је да је мој син ухапшен зато што је имао већу количину алкохола у крви. Враћао се са неке журке с другарима и попио је више него што треба. – Полиција га је привела и тамо је задржан док се није отрезнио. Следи му одузимање дозволе на 30 дана. – рекла је за Курир Снежана Дивац супруга познатог аса.
Прочитајте још:СУД ПРЕСУДИО: Брозовима ништа – Карађорђевићи одбијениИсповест друга младића претученог на смрт: Тукли су га двапут!
Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА