Најновије

СКАНДАЛ У КРАЉЕВУ: Професор слао еротске фотографије преко Фејсбука!?

КРАЉЕВО - Фотографије обнаженог наставника ликовног Јовице Костића из Краљева које ових дана круже друштвеним мрежама шокирале су његове колеге, али и комплетну овдашњу јавност.
Школски дани (Фото: Pixabay)

Школски дани (Фото: Pixabay)

Своје голишаве фотографије Костић, који предаје у три школе, је наводно послао непознатој жени преко интернета уз поруке еротског садржаја. Испоставило се да је профил био лажан и да су га, према причама које круже чаршијом, отворили ученици којима је он предавао. - Очигледна намештаљка. Све се то догодило у новогодишњој ноћи у мало опуштенијој атмосфери као безазлена забава. Са тог профила контактирао ме је неко ко се представио као двадесетосмогодишња правница из Врњачке Бање која тражи дружење - прича Јовица Костић. - Доживео сам непријатност, иако никога на било који начин нисам повредио. Директор Шумарске школе Милан Мирковић каже да против Костића не постоји ниједна пријава, али да ће после консултација са републичким просветним инспектором од колеге ипак затражити писмену изјаву. - Видео сам фотографије и као директору угледне образовне установе у којој Костић ради наравно да ми није пријатно. Требало би, међутим, напоменути и да се ништа није догодило у школи или за време наставе. Друго је питање колико је све ово морално и како ће реаговати неки други надлежни органи - каже Мирковић. На мети неслане шале - Као и сваки уметник и Костић је помало ексцентричан. Колико знам, те фотографије није слао некој малолетници, тако да то спада и у његову приватност - каже један Костићев колега. Ученици кажу да је наставник често био на мети ђачких шала које су понекад знале и да пређу границу доброг укуса.
Прочитајте још:ЛЕДЕНА РЕКА И ХЛАДАН ВЕТАР: Витезови исписали нову историју – пливање на Крстовдан (ФОТО)„ТАЈНИ САСТАНАК“ У ВАТИКАНУ: Ево шта је СПЦ одговорила српским медијима!
Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА