Најновије

РАДЕТА: Хашка прича је за Шешеља завршена, он се тамо неће враћати

БЕОГРАД- Функционерка Српске радикалне странке (СРС) Вјерица Радета уверена је да ће радикали на предстојећим изборима остварити одличан резултат и додала да, "према поузданим подацима истраживања", та странка има 22 процента подршке у бирачком телу.
Вјерица Радета (Фото: Милан Лучић)

Вјерица Радета (Фото: Милан Лучић)

"Ово што се појављује у медијима су наручени подаци који се пласирају. Спремни смо за изборе, призивамо их већ дуго и очекујемо повратак на велика врата у парламент", рекла је Радета. Према њеним речима, СРС је једина политичка партија у Србији која се залаже за сарадњу са Русијом. "Опште расположење у народу је против ЕУ, а већина грађана Србије су русофили", каже функционерка радикала. Нико у Србији не критикује председника Владе Александра Вучића озбиљније него СРС и њен лидер Војислав Шешељ, тврди Вјерица Радета. "Шешељ критикује Ер Србију и Заставу због оног што се тамо дешава, а што је на штету буџете, позива на остваку министара Златибора Лончара, Срђана Вербића, Александра Вулина... све је то Вучић јер је он министар у свим министарствима, они су његов избор и то је његова политика", сматра Радета. Коментаришући састанак опозиционих странака у вези са евентуалним формирањем предизборне коалиције, Радета каже да је "смешно да то што је Борис Тадић напустио своју странку и сад хоће да се врати". "То значи да им је битно само да се дочепају парламента да би могли сутра да буду евентуално са Вучићем у коалиционој власти", изјавила је Радета за Н1 која сматра да су предизборне коалиције "највећа обмана бирача".Радета каже да је хашку прича за Шешеља завршена. "Он је победио и тамо се добровољно неће враћати", каже она.
Прочитајте још:Гашића смењују до краја следеће недељеТАДИЋЕВИМА СМЕТА ОСВЕШТАВАЊЕ ВОДЕ: То је малограђанштина и паланачки менталитет!ОД ОВОГ „ДЕМОКРАТЕ“ СВИ БЕЖЕ: Напредњаци не смеју у емисију с њим!
Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА