Најновије

ЂУРИЋ ПРОТИВ ТАХИРИЈЕВЕ: Избори (не)ће бити на Космету!?

БЕОГРАД - Ванредни парламентарни избори биће спроведени на читавој територији земље, изјавио је директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић, реагујући на изјаву Едите Тахири, косовске министарке за дијалог са Србијом, да ти избори неће бити спроведени на Косову и Метохији.
Ђурић (Фото: ЈуТјуб)

Ђурић (Фото: ЈуТјуб)

Ђурић је казао да ће о начину њиховог одржавања одлучити Републичка изборна комисија када за то дође време и да очекује да ће избори бити спроведени на читавој територији земље. „До сада није било проблема и претходних година смо их организовали. Разговараћемо о томе када за то дође време“, рекао је Ђурић новинарима у Београду. Тахиријева је најаву српских званичника да ће избори бити одржани и на Косову и Метохији назвала „пропагандом која се неће остварити“. Србија је уз подршку ОЕБС–а 2014. године отворила 10 бирачких места на Косову и Метохији и на њима је право гласа имало 107.958 грађана Србије.
Прочитајте још:СКАНДАЛ У ЦИРИХУ: Код Керија и Лаврова ставили српску заставу! (ВИДЕО)ЕВРОПСКИ КАЛИФАТ КОСОВО: ЕУ даје Шиптарима ССП и безвизни режим
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА