Најновије

Занимљив трик - како одледити залеђену браву на аутомобилу (ВИДЕО)

Зима је одавно стигла, а возачи знају да са ниским температурама долази и залеђивање браве које може да их доведе до "нервног слома" када ујутру журе на посао. Срећом, постоји веома једноставно решење.
Илустрација (Фото: Јутјуб)

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Следећи пут када вас ујутру дочека залеђена брава, уместо да ломите кључ и прсте покушавајући да је размрдате, једноставно на кључ нанесите мало средства за суво прање руку. Реч је о оним малим бочицама гела које би требало увек да носимо са собом и чистимо руке када нисмо у могућности да их оперемо. Све што треба да урадите јесте да ставите мало гела директно на кључ, а онда кључ ставите у браву и оставите га тако пар секунди. Алкохол у гелу ће растопити лед и брава ће се полако откључати. Ако, међутим, немате гел код себе, можете обичним упаљачем пар секунди да грејете метални део кључа - врели метал одледиће браву. У прилогу можете погледати и видео: www.youtube.com/watch
Прочитајте још:НЕСИ ПОСТОЈИ? Откривен ров у који може да стане цела породица чудовишта (ВИДЕО)ПЛАНЕТА ДЕВЕТ: Откривена још једна планета Сунчевог система!?НОВА ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: На Марсу виђени медвед и његово младунче (ВИДЕО)
Извор: Б 92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА