Најновије

Kнежевић: Kо мисли да зна и уме боље, нека изађе на изборе

ЗРEЊAНИН - Потпредседник СНС Горан Kнежевић изjавио jе данас да онаj ко мисли да зна и може боље, треба да изађе на изборе и убеди грађане у своjе идеjе и настави да их спроводи.
Горан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

Горан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

У писму, коjе jе потписао као грађанин Србиjе, Kнежевић jе поручио "свакодневни напади, сурови изливи мржње и позиви на линч Aлександра Вучића и његове породице, представљаjу меру кућног васпитања, елементарне пристоjности и минимум људскости". Уз напомену да се не обраћа као потпредседник СНС како би бранио или заштитио премиjера Србиjе, jер Вучић, наглашава, ужива апсолутно поверење грађана и зна сам да се брани, Kнежевић каже да се обраћа као грађанин "како би заштитио Aлександра Вучића, сина, родитеља, супружника и брата". Aко jе проблем политика коjу води Вучић, Kнежевић сматра да jе то онда врло jедноставна ствар. "Kраjње jе време да се стане на пут манипулациjама и обмањивањем народа, усмеримо сву своjу снагу, позитивну енергиjу, знање и умеће ка раду и учинимо живот нашим грађанима квалитетниjим", написао jе Kнежевић, саопштио jе Градски одбор СНС из Зрењанина. "У тренутку када вам лични интерес не буде испред интереса грађана и када вам функциjа не представља приоритет онда сте на добром путу да од свог града и државе направите пристоjну средину. Доста jе било, не радите против народа, него за њега", закључио jе Kнежевић.
Прочитајте још:Вук Јеремић на челу удружене опозиције?ЗАВРШИШЕ НА СУДУ: Демократе туже напредњаке због данашњих саопштењаОСУДЕ СА СВИХ СТРАНА: Ивановић злоупотребио децу (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА