Најновије

Сиријски војници у ослобођеној Салми захваљују се Владимиру Путину (ВИДЕО)

Сиријска арапска армија ослободила је недавно градове Салму и Рабиу у провинцији Латакија. Након овог напретка питање је дана када ће бити ослобођен преостали део ове провинције. 
Сиријски војници (Фото: Јутјуб)

Сиријски војници (Фото: Јутјуб)

На реду је чишћење провинције Идбил коју су терористи, уз помоћ Турске, заузели на почетку 2015. године. Турци су омогућили пролазак терористима преко своје територије а мали број сиријских војника који је био распоређен у Идбилу није успео да заустави тај неочекивани напад. На преосталим окупираним територијама Латакије и у Идбилу превасходно се налазе борци Ал Нусра фронта, Ахрар аш-Шам и тзв. Сиријске слободне армије. Град Салма је био главно упориште у Латакији у који четири године није могла да крочи нога сиријског војника. Све се променило са почетком руске интервенције у Сирији.  Сиријски војници у изјави за руске медије потврђују да победа не би била могућа без Руса и захваљују председнику Владимиру Путину.
Прочитајте још:Лавров: Арктик је наша кућа и обавезаОвако се веселе фашисти на украјинском празнику „Маланка“ (ВИДЕО)АМЕРИКА ПАРАЛИСАНА: 30 мртвих у налету снежне олује у САД
Извор: Ослобођење

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА