Најновије

ДАЧИЋ: Зашто је ДОС зауставио градњу "Прокопа" након пада Милошевића?

БЕОГРАД - Председник СПС Ивица Дачић изјавио је вечерас да сматра апсолутно непотребном и штетном сваку полемику и бесмислене свађе око железничке станице Прокоп, оцењујући да су за заустављање тог пројекта криви они који се и сада окупљају у неки нови ДОС.
Дачић није одушевљен променама које долазе (Фото: ЈуТјуб)

Дачић није одушевљен променама које долазе (Фото: ЈуТјуб)

Дачић, иначе цело поподне у Бриселу, на наставку дијалога, реаговао је вечерас након изјава функционера његове странке Мркоњића и министра Саше Антића, које су наишле на оштро реаговање два потпредседника СНС и министра - Зоране Михајловић и Небојше Стефановића. "То је велики пројекат и завршен је, на задовољство СПС-а, у чије време је започет, и СНС-а, у чије време је завршен. Ово је свакако велики успех ове Владе Србије", навео је Дачић поводом полемике између СНС и СПС која је почела изјавом бившег министра и функционера социјалиста Милутина Мркоњића да је СНС "само прекречила Прокоп". Дачић је у саопштењу истакао да се у овим полемикама испушта из вида суштинско питање - зашто је после пада Милошевића заустављен овај пројекат, зашто је тадашњи ДОС Прокоп скинуо са листе приоритета, и зашто се због таквих штетних одлука изгубила цела деценија. "За то нису криви ни СПС, ни СНС, криви су они који се и сада окупљају у неки нови ДОС, што потврђује да они ништа добро не могу донети Србији. И зато сам убеђен да ће Влада наставити са радом и после избора у истом саставу, јер је то у најбољем интересу Србије, што показује и отварање станице Прокоп", закључио је Дачић, саопштено је из СПС. Полемика је иначе почела Мркоњићевом изјавом јутрос да је СНС отворила "само прекречен Прокоп".
Прочитајте још:
Михајловић и Стефановић су реаговали оценом да је то потврда да је премијер и лидер СНС Александар Вучић био у праву када је, пре неки дан, рекао да ће се сви удружити против њега и напредњака зарад власти. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА