Најновије

НИСУ НЕДОДИРЉИВИ: ММФ данима у блокади!

ВАШИНГТОН - Запослени у Међународном монетарном фонду у Вашингтону поново од данас долазе на посао, након што је канцеларија од прошле суботе била затворена због снежне олује која је погодила САД.
Зграда ММФ-а (фото: Јутјуб принтскрин)

Зграда ММФ-а (фото: Јутјуб принтскрин)

У то се Танјуг "осведочио" када је, на маил којим је економски уредник комуницирао са прес службом те институције, стигао "аутоматски" одговор да је канцеларија "привремено затворена због невремена". ММФ је, иначе само једна у низу међународних институција, која је овог викенда била принуђена да обустави рад, јер запослени због снежних наноса нису могли да дођу до радног места. Амерички АП преноси да је невреме паралисало и већи део државних институција, па је чак Представнички дом САД одложио гласање до фебруара због проблема с путовањима до којих је довела олуја. Из истог разлога, затворене су државне институције и школе у Вашингтону. Одлазак на посао широм источне обале је отежан услед клизавих путева и поремећених транзитних линија. До 85 милиона људи је било на путу олује, стотине хиљада грађана остале су без електричне енергије, а хиљаде онемогућене да путују због паралисаног друмског, железничког и авиосаобраћаја дуж источне обале. Улице градова дуж обале Њу Џерзија биле су преплављење због високе плиме, док се страховало и због великих снежних падавина у појединим местима и слабе видљивости, рекао је гувернер те савезне државе Крис Крис Кристи.
Прочитајте још:
У налету снежне олује назване "Сноузила", која је погодила већи део источне обале, у САД је страдало најмање 30 особа. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА