Најновије

Пуњене прженице

Прженице, пофезне, хлеб у јаја, завијаче, моче…толико назива за једно јело. Сигурно сте их сви пробали, а да ли сте јели пуњене? Пробајте за доручак или вечеру да их направите укућанима и послужите уз шољу јогурта.
Пуњене прженице (Фото: domacirecepti.net)

Пуњене прженице (Фото: domacirecepti.net)

Састојци: 12 парчади старог хлеба 6 комада сира по избору, може и качкаваљ и фета 6 комада шунке, шункарице, саламе, шта имате 4 јаја 50 мл млека 1/2 кашичице соли Припрема: Исеците хлеб што тање можете. Између два парчета ставите комад сира и парче шунке. Загрејте уље на једну слабију ватру од најјаче јер не смеју да горе, а ни да буде слаба ватра јер ће се ” напити” уља. Умутите јаја са сољу па додајте млеко и сједините. Добро притисните рукама оба парчета хлеба па умочите једну па другу страну хлеба и спустите у вруће уље. Пеците једну страну док не порумени, па кад окренете притисните виљушком, да се додатно залепе. Печен хлеб оцедите на убрус или на салвети па топло послужите. Пријатно.
Прочитајте још:Бела пилећа чорбицаПилетина са ананасомКроасани са шампињонима
Извор: domacirecepti.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА