Најновије

ЗНАЊЕ ИЛИ "ИМАЊЕ": Борко Стефановић заратио са Дверима - не жели списак "страних агената"

БЕОГРАД - Председник новоосноване странке "Левица Србије", Борко Стефановић, на Твитеру је оштро напао "закон о страним агентима" и то тоном којим отворено показује да га оваква иницијатива у српском друштву посебно иритира.
Борислав Стефановић (Фото: Јутјуб)

Борислав Стефановић (Фото: Јутјуб)

"Клерикалци и десничари свих боја, који хоћете спискове издајника и страних агената, наводно по угледу на амерички закона ФАРА - немате појма." - пише Стефановић на Твитеру. Да ли Стефановић има појма и веће знање о теми од "десничара" или је Левица Србије једна од странака која се финансира из иностранства, односно, странка која би потпала под ознаку "страни агент", уколико би такав закон био у Србији донет, остаје да се види. Подсећамо, Стефановић је донедавно био истакнути члан Демократске странке којa је често од стране десничарских покрета означивана као "плаћенички сервис ЦИА" због тога што су овој странци чак и слогане за предизборну кампању правиле америчке организације које су под контролом ЦИА и под кровом УСАИД-а. У Србији је идеја о стварању закона о страним агентима давно актуелизована и то су учинили први СНП Наши, а недавно је и покрет Двери опет подгрејао идеју о оваквом закону, што је показало да Стефановић очигледно спада у ред оних који се осећају прозваним.
Прочитајте још:Македонци песмом позивају Путина да их спаси од САД, ЕУ И НАТО (ВИДЕО)НАТО заборавио на крвави сукоб у бившој ЈугославијиСAД се надаjу да ће Србиjа признати Kосово
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА