Најновије

КУРДИ ЗАБЕЗЕКНУЛИ ЦЕО СВЕТ: У сред пустиње направили роботизовано оружје (ВИДЕО)

ИРАК - Курди се сматрају мање-више племеном арапских пустиња, па од њих нико  није очекивао неки технолошки напредак на пољу развоја наоружања, али су разуверили цео свет својом новом "машином".
Роботика (Фото: ЈуТјуб)

Роботика (Фото: ЈуТјуб)

Они су направили своје роботизовано оружје и локална телевизијска станица је објавила прилог о томе. Овом "робо-пушком" се управља путем даљинског система, а ту је и камера која снима фронтални део, па тако војник седи у соби и путем рачунара ратује. Подсећамо, Дмитри Рогозин, потпредседник Владе РФ, недавно је рекао да ће руске војнике ускоро заменити у потпуности дронови и роботи, те да ће у будућности Русија регрутовати гејмере и људе који имају велико искуство у игрању компјутерских игрица уместо оних који поседују класичне војне вештине. Колико маха узима роботика у војсци, најбоље показује ово ново оружје које су осмислили Курди. Погледајте!  
Прочитајте још:ПОГЛЕДАЈТЕ ОВУ ЛУДНИЦУ: Овако се у Сирији славила Нова година! (ВИДЕО)Oвако Лукашенко регрутује: Реклама белоруског Министарства одбране (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА