Најновије

ТРАМП: Свет би био лепше место да САД нису интервенисале на Блиском истоку

Свет би био много лепше место да САД нису интервенисале на Блиском истоку и северу Африке у последњих 13 година, изјавио је републикански председнички кандидат Доналд Трамп.
Трамп (Фото: Јутјуб)

Трамп (Фото: Јутјуб)

"Све што смо радили, радили смо да можемо да живимо у сигурнијем свету. Ево, свет је ослобођен од Садама Хусеина. Није да је он био добар, био је лош. Али, сада је још горе.", каже Трамп. Иначе, он је изјавио је у недељу да не жали због изјаве да би муслиманима требало забранити улазак у Америку. Трамп је то рекао након што је тај његов коментар употребила сомалијска екстремистичка група ал-Шабаб за свој пропагандни видео спот. У изјави за Си-Би-Ес њуз, Трамп је истакао да су људи поздравили његову храброст да укаже на проблем, за разлику од других који га игноришу. Медијски огранак ал-Шабаба објавио је видео у ком се Афроамериканци позивају да пређу у ислам и учествују у светом рату. Претходних година, неколико Американаца из Минесоте, који су пореклом из Сомалије, прикључили су се ал-Шабабу. Трамп је раније оптужио америчког председника Барака Обаму и своју противницу из редова демократа Хилари Клинтон, да су одговорни за успон екстремистичке Исламске државе.
Прочитајте још:Још више ћете волети ову руску песму кад чујете превод: Каћуша није смртоносно оружје већ… (ВИДЕО)ИСЛАМИСТИ ОДЛЕТЕЛИ У НЕБО: Почели су молитву, а сиријски хеликоптер им је послао поздрав! (ВИДЕО)Стрелков: Снага која кључа то је оно што одликује Србе
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА