Најновије

Изненада преминуо главни Путинов обавештајац Игор Сергун

МОСКВА - Један од главних сарадника руског председника Владимира Путина, начелник Главне обавештајне управе Генералштаба Оружаних снага Русије(ГРУ) Игор Сергун изненада је јуче преминуо у 58. години.
Игор Сергун (Фото: function.mil.ru)

Игор Сергун (Фото: function.mil.ru)

Сергун је био једна од кључних фигура приликом руске анексије Крима и војне интервенције у Украјини, а био је и на листи особа којима је Европска унија увела санкције. Његова каријера обавијештајца обавијена је велом тајне, али се зна да је служио у Албанији и бившој Југославији. У саопштењу које је објавио Кремљ не наводи се узрок смрти, а Путин је упутио саучешће Сергуновој жени и двема ћеркама. - Колеге и сарадници знали су га као правог војног официра, искусног комаданта, човека изузетне храбрости, правог патриоту. Био је поштован због професионализма, части и интегритета које је поседовао - навео је Путин.
Прочитајте још:ПРЕУЗЕТИ ХАИТИ, ПОЈАЧАТИ ТАЛАС МИГРАЦИЈЕ, УНИШТИТИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ… Ово је Сорошев план за 2016!Путинова Арктичка бригада опремљена специјалним возилима: Ево шта су све добилиПЕТОРИЦИ ПО МЕТАК У ЧЕЛО: Џихадисти брутално прете Великој Британији
Извор: Независне новине

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА