Најновије

НАЈПОЖЕЉНИЈЕ: Жене у овим хороскопским знацима жели сваки мушкарац!

Да ли сте некада пожелели неку од ових дама? Проверите зашто су вам жене ових хороскопских знакова "завртеле" главе.
Селена Гомез (Фото: ЈуТјуб)

Селена Гомез (Фото: ЈуТјуб)

Бик

Даме рођене у знаку Бика су стабилне, знају шта хоће и како то да остваре. Поред њих ниједан мушкарац неће бити гладан, ни незадовољан. Она је увек сређена, све је код ње испланирано, али се тешко заљубљује. Ваљда је зато и пожељна. Познате даме рођене у знаку Бика: Кирстен Данст, Рене Зелвегер, Меган Фокс, Кејт Бланшет.

Рак

Дама рођена у знаку Рака је она која увек држи породицу на окупу. Стигне да се среди, али и да се брине о породици и деци. Нежна је и брине се стално да њен мушкарац буде задовољан у сваком смислу. Рањива и осетљива - лако ју је волети. Познате даме рођене у знаку Рака: Селена Гомез, Софија Вергара, Лив Тајлер, Дајан Кругер, Памела Андерсон.

Вага

Жена Вага је она која брине највише о себи. Ако је она срећна, онда су сви срећни. Не дозвољава ником да је нервира и не допушта да време утиче на њено расположење, већ је битно да она воли себе, па ће је и други волети. Модерна жена. Јесте за брак, ако види да се тај неко не двоуми. Него, тешко ју је "уловити" јер не сматра да је неко довољно добар за њу. Познате жене рођене у знаку Ваге: Ким Кардашијан, Моника Белучи, Кендис Свејнпул, Кетрин Зита-Џоунс.

Шкорпија

Жена Шкорпија је добар "плен" за неког страственог партнера. Немојте се упуштати у авантуру са овим знаком ако мислите да нисте дорасли истој. Елиминисаће Вас из свог живота док кажеш "кекс". Не везује се лако, зато је и неодољива, али кад дође до везивања за некога, онда је то "до краја". Познате жене рођене у знаку Шкорпије: Џулија Робертс, Елен Помпео, Деми Мур, Голди Хон, Грејс Кели, Кети Пери, Пета Вилсон.

Рибе

Жена Рибе је тајновита и у томе лежи њена чар. Партнер мора да се пита шта је то у њеној глави стално, јер она никад не открива своје планове, па чак ни то где је купила ципеле. Она зна да је у велу мистерије њена моћ. Лако може да заведе било кога, али јој ретко ко држи пажњу. Око ње партнер мора много да се труди и да прође све провере - али вреди! Познате жене рођене у знаку Рибе: Шерон Стоун, Оливија Вајлд. Џенифер Лав Хјуит, Ева Лонгорија, Ева Мендез.
Прочитајте још:
Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА