Најновије

ВУЧИЋ О ПРЕДСЕДНИЧКИМ КАНДИДАТИМА: Они имају много пара

Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је да неки од кандидата за председника државе желе Србију да "врате у минус" у који су земљу довели 90-их.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Он је новинарима током обиласка јужнокорејске фабрике "Јура" рекао да већ сада честита свима који су најавили кандидатуру за председничке изборе наредне године и поручио да су неки од њих мултимилионери.
- Они имају много пара, ја са њима не могу да се борим. Честитам им, ја сам се борио са много мутлимилионера у прошлости и до сада сам некако успевао, али не верујем да ћу успевати и у будућности - рекао је Вучић. 
- Они имају много пара, ја те паре немам, ја говорим народским језиком, а после избора се увек види ко чији интерес заступа - рекао је Вучић. 
Он је додао да је чуо да се сада и "неки Златиборац кандидовао" и да и њему честита. 
- Сви су победили, имаћемо 19 председника, само напред, свима честитам - закључио је Вучић.
Примио сам к знању, одговорио је премијер Александар Вучић на примедбе које су изнете у Извештају шефице европске дипломатије Федерике Могерини о приоритетима Заједничке спољне и безбедносне политике ЕУ за 2016. годину. 
- Како су оно они рекли када сам ја говорио о Трепчи? Да су примили к знању? Сад сам ја примио сам к знању те примедбе, и похвале и примедбе - рекао је премијер одговарајући на питања новинара о Извештају, који је објављен у понедељак. 
У Извештају се наводи да ЕУ охрабрује Србију да интензивира спроводење реформи у кљуцним областима као што правосуде, борба против корупције и организованог криминала, слобода изражавања и медија, а оцекује даљу нормализацију односа са Приштином и ускладивање са спољном и безбедносном политиком ЕУ. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА