Најновије

ВУЧИЋ: У касарни остали само Лончар, Недимовић и ја

Премијер Александар Вучић критиковао је неке од министара који су, како је рекао, једва дочекали да из Ниша оду за Београд или да се из касарне преселе у хотел.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић је удовољио новинарској знатижељи и рекао да су с њим у касарни остали само министри пољопривреде и здравља Бранислав Недимовић и Златибор Лончар.
Вучић је током обиласка Компаније "Јура" рекао да су неки министри у касарни провели три, неки четири или пет, а неки два дана, а да су се неки врло брзо вратили за Београд.
- Они имају породице, имам и ја, али сам ја дисциплинован и тежак човек, не морам да видим каду седам дана, мени је довољно да имам туш и баш ме брига... Неки не могу, посебно не жене - рекао је Вучић. 
Недимовић и Лончар су, додао је, само по један дан били одсутни из Ниша, а министар привреде Горан Кнежевић је из, како је Вучић рекао, личних, оправданих разлога, на један дан напустио касарну и отишао у хотел. 
Премијер је, међутим, помирљиво рекао да му је најважније какав ће резултат министри да испоруче и да верује да ће тај резултат бити добар. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА