Најновије

РАТ "ПРЕДСЕДНИЧКИХ КАНДИДАТА": Шешељ брутално узвратио Михајловићки - "Зорана, смрди ти из уста"!

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ оштро је данас одговорио на прозивку потпредседнице Владе Зоране Михајловић како нема шансе на предстојећим изборима за председника Србије, јер нико неће "простаклук, беду и бензин у пластичним флашама"...

Војислав Шешељ (Фото: Фејсбук)

Коментаришући изјаву Михајловићеве, коју многи већ виде као кандидата за председника Србије, Шешељ је рекао:
- Ја сам познат као толерантан у дијалогу са политичким противницима, јер им допуштам да кажу и по неку оштру реч и критику на мој рачун, а што се тиче Зоране Михајловић, морам вам признати да је недовољно познајем - рекао је Шешељ и додао:
- Видео сам је у Скупштини кад је полагала заклетву... У једном тренутку се окренула према мени и толико јој је смрдело из уста да сам се умало онесвестио од тог задаха... Пристајем на дијалог с њом, али само са велике дистанце - поручио је Шешељ.
Подсетимо, потпредседница Владе Зорана Михајловић је на питање да ли Војислав Шешељ има шансе да води државу, одговорила да је Србија данас потпуно другачија од Србије из доба Шешеља, и да је то данас модерна, развијена, поштована и отворена земља.
- Зар стварно мислите да ико у Србији жели да се врати у доба Шешеља, у време неговања простаклука, до затворених граница, беде, санкција, горива у пластичним флашама - упитала је Зорана Михајловић. Извор: Informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА