Најновије

ЗОРАНА ПОРУЧИЛА: Шешељ нема шансе!

БЕОГРАД - Потпредседница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловић потврдила је да су два тунела на Коридору 11 урађена лоше због, како каже, коришћења старих машина док је извођач нове машине ангажовао у Русији.

Зорана Михајловић (Фото: Медија центар)

Сматра да је за председничког кандидата пресудна подршка премијера и председника СНС Александра Вучића, а од осталих чланица коалиције очекује да подрже кандидата напредњака.
- Не знам шта више да кажем на то што ме гурају за председничког кандидата - рекла је Михајловић, додајући да јој то нико није понудио, нити то очекује. Она је на коментаре да се није оглашавала око могућности да Саша Јанковић буде кандидат одговорила да је једина у СНС која је до сада јавно рекла да неће гласати за Јанковића ако се кандидује за председника Србије. - Увек ћу подржати кандидата своје странке. Друге нисам чула на ову тему - прокоментарисала је она. На питање да ли Војислав Шешељ има шансе да води државу, Михајловић је одговорила да је Србија данас и Србија из доба Шешеља потпуно другачија, и да је то данас модерна, развијена, поштована и отворена земља. - Зар стварно мислите да ико у Србији жели да се врати у доба Шешеља, у време неговања простаклука, до затворених граница, беде, санкција, горива у пластичним флашама... - упитала је Михајловић, а затим констатовала: - Шешељ нема шансе, зато напада све који га прозову да погледа у календар или огледало - рекла је Михајловић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА