Најновије

Митинг за Хилари у Сарајеву, Источно Сарајево за Трампа!

Испред сарајевске Катедрале одржан је скуп подршке Хилари Клинтон. Сличан скуп, само за Доналда Трампа, биће одржан сутра у источном Сарајеву.

Хилари Клинтон (Фото: ЈуТјуб)

Организатори кампање "Сарајево гласа за Хилари Клинтон" поручили су да "сви заједно својим симболичним потписом шаљемо поруку љубави и поруку пријатељства у свет", пренео је сајт Кликс.ба.
Од почетка скупљања потписа поред штанда "Сарајево гласа за Хилари Клинтон" зауставило се стотинак грађана главног града Босне и Херцеговине. 
Штандом су посебно одушевљени туристи, а свој потпис су дали и грађани чија деца живе и раде у Сједињеним Америчким државама. 
Након потписа подршке за кандидаткињу за председницу САД-а из реда Демократске странке, грађани су на поклон добили по једну мајицу са ликом некадашње Прве даме и државне секретарке Сједињених Америчких Држава. 
- Сетимо се кад је не тако далеке 1996. године Хилари заједно са својом ћерком Челси и још неколико јавних особа организовала посету добре воље БиХ. Хилари је у БиХ долазила као сенаторка, као државни секретар САД, као грађанка и као прва дама САД, а управо је БиХ била прва станица њених званичних посета Балкану - наводе између осталог организатори скупа. 
Скуп подршке контроверзном кандидату Републиканаца Трампу биће организован сутра у 18 сати на простору парка Гаврило Принцип у источном Сарајеву. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА