Најновије

ЖЕСТОКО ОПЉУВАЛА КОЛИНДУ: Најпознатија америчка старлета без длаке на језику! (ВИДЕО)

Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић гостовала је у емисији "Фул Фронтал" познате комичарке Саманте Би у којој се појавила и њена бујна "двојница".

Колинда код Саманте Би (Фото: Јутјуб)

Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић гостовала је у емисији "Фул Фронтал" познате комичарке Саманте Би у којој се појавила и њена бујна "двојница" Коко Ти.
Саманта је обрађивала тему "Жене у политици" па је уз бројне друге политичарке позвала и Колинду да јој открије с каквим се недаћама носила као жена у политици.
- Догађало се да то постане заиста нечувено. Неколико дана после избора један портал је објавио сцене из неког порнића тврдивши да сам то ја 'у акцији' - испричала је Колинда.
Комичарка је прикупила неке објаве о Колинди и приметила да су се медији често запиткивали и где јој је муж и колико су примерене њене модне комбинације.
- Када гуглам своје име видим много фотографија на којима нисам ја, поготово у купаћем костиму.
Због тога се осећам као објекат - рекла је Колинда и додала: - То су фотографије из Панаме, на њима је америчка старлета.
Ради се о Коко Ти, која је не зна се како, постала Колиндина двојница. Коко, такође, није баш срећна што су је поредили са Колиндом. 
- Ја нисам председница Хрватске. Искрено, не могу више да браним њену политику смањења дефицита, немам мишљење о томе - пожалила се бујна Коко.
Осим Колинде, у емисији се појавила и Медлин Олбрајт, затим премијерка Норвешке Ерна Солберг, председница Чилеа Мишел Башеле и председница Маршалских острва Хилда Хејн.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА