Најновије

Тајни рецепт за шпагете болоњезе: Врхунски кувари их овако праве!

Славни кувар Гордон Ремзи открио је на који начин спрема шпагете болоњеза. Ово је рецепт за укусни сос који се топи у устима.

Шпагете болоњезе (Фото: Јутјуб)

Састојци: 1 главица црног лука, 1 шаргарепа, 3 кашике уља, 3 чена белог лука, 350 г млевеног меса, 3 парадајза, 200 мл парадајз соса, оригано, 2 кашике млека, 100 мл црвеног вина.
Ремзи каже да магија почиње онај моменат кад се лук и шаргарепа изрендају па на тај начин додатно пусте слаткоћу. Затим им се дода месо и бели лук који се посоли, па се брзо меша како би се једнако испржило.
Додајте мало парадајз соса, мало црвеног вина и убаците парадајз исечен на коцке. Пустите да се све добро скува.
Затим, за још бољи укус, Рамзи предлаже да сосу додате неколико кашика млека. Ваш сос болоњезе је спреман за шпагете или лазање.
При послужење не заборавите да додате и рендан качкаваљ као и коју зелену маслину.
Извор: gastro.24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА