Најновије

БЕД БЛУ БОЈСИ СПРЕМАЈУ ОСВЕТУ ДЕЛИЈАМА: Да ли нас чека крвави рат хулигана на улицама Атине? (ВИДЕО)

Црвена Звезда гостује Панатинаикосу у Атини у 4. колу Евролиге, а меч носи епитет високог ризика. Због дешавања у Атини претходних неколико година, када су се Делије сукобиле са навијачима Панатинаикоса, а пре годину дана и са присталицама Динама из Загреба, полиција и организатори страхују од евентуалних инцидената.

Делије у Атини (Фото: Јутјуб)

Довољно је само видети ко су братске навијачке групе навијача Црвене звезде и Панатинаикоса и све вам је јасно. Делије су велики пријатељи са присталицама Олимпијакоса, градског и највећег ривала Панатинаикоса, док су Зелени из Атине удружени са навијачима Динама из Загреба.
Последњи блиски сусрет навијача Звезде и Динама из Загреба виђено је управо у Атини, и тада су ”Модри” заиста били модри, пошто су извукли дебљи крај у тучи и брутално су разбијени на атинском аеродрому. На интернету су се убрзо појавили и снимци малтретирања Хрвата који су остали на земљи крвавих глава, након што су остали побегли под налетом Делија. Од тада су Бед Блу Бојси на форумима и друштвеним мрежама водили велику полемику са навијачима Звезде и најављивали освету. Пре неколико дана се Торцида осветила навијачима Зенита из Санкт Петарбурга, за батине које су добили у два наврта, у Русији 2010. гоодине, а и две године касније у Летонији, када је Хајдук гостовао у Риги. Навијачи Хајдука су превалили чак 2000 километара, не би ли неспремне сачекали навијаче Зенита у чему су и успели. На хрватским порталима су се после тога појавили коментари да се сада чека освета БББ Делијама за батине које су добили у Атини. Делијама није страно да у великом броју оду у Атину, чак и под условом да не уђу у халу, што им није пошло за руком на неколико претходних гостовања у ОАКА арени. Ипак, у великим групама су ишли по улицама атине удружени са навијачима Олимпијакоса, тражећи присталице ПАО-а и Динама. Нашли су се тек после меча на аеродрому, а детаљи су сада већ свима познати. Бед Блу Бојси су навијачки пораз правдали тиме што је у Атину отишла млађа екипа, а такође је и разједињеност на трибини и бојкот против Мамића утицао је на то да група додатно ослаби. Ипак, сада су се навијачи Динама поново прегруписали, вратили су се на трибину и после неколико година прекинули бојкот. Тиме им је порасло и самопоуздање да покушају да узврате Делијама. Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА