Најновије

СКУПШТИНА: Шутановац првом реченицом изазвао смех свих у сали

Свечаним скупом и говорима у "Белекспо центру" почела је Скупштина ДС, на којој ће се данас бирати чланови Главног одбора, Надзорног одбора, Статутарне комисије и председника Политичког савета.

Лидер ДС Драган Шутановац (Фото: Јутјуб)

Осим новоизабраног страначког руководства, Скупштини присуствује и око 2.000 делегата, али и бројни гости, чланови и симпатизери странке.
Лидер ДС Драган Шутановац, који је стигао међу првима на Скупштину, поздрављен је громогласним аплаузом, аи је у исто време позвао члансво да аплаузом поздраве и све остале канидате јер су то, како је казао, "најтеже политичке позиције у земљи".
Он је првом реченицом изазвао смех свих у сали:
- Извињавам се, овде имам 2.500 страна експозеа - рекао је Шутановац. - Сада сви морамо да радимо заједно. Нико није изгубио, али победићемо сви када живот буде на првом месту - рекао је Шутановац на почетку обраћања. Скупштини присуствује и доскорашњи председник Политичког савета ДС Драгољуб Мићуновић, кога ће од данас на тој функцији одменити Зоран Лутовац, који је био један од канидата за председника странке на сепрембарским изборима. Присутни су и бројни чланови функционери странке: Балша Божовић, Горан Јешић, Наташа Вучковић, Александра Јерков, Иван Вујачић... Међу званицама су и некадашњи члан ДС Душан Петровић, глумац Предраг Ејдус, професор Жарко Кораћ, Весна Пешић, Милан Антонијевић, Жарко Кораћ, некадашњи градоначелник Крагујевца Верољуб Стевановић, Драган Домазет... Данас ће, осим избора органа странке, бити речи и о извештају са страначких избора, а дискутоваће се и о статутарним променама. ДС одржала је 24. септембра прве страначке непосредне изборе на којима је за председника изабран Драган Шутановац, а изабрани су и потпредседници Тамара Трипић, Бранислав Лечић, Нада Колунџија, Игор Салак и Јован Марковић. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА