Најновије

СПОПАДАО МЕ ПО ЦЕЛОМ ТЕЛУ, СТИСКАО ЗАДЊИЦУ И ГРУДИ: Знала сам да ћу зажалити, али...

Некада се неке ситуације десе заиста непредвиђено.

Илустрација (Фото: naughtamerica.com)

Ја никада нисам мислила да ћу преварити мужа, и то са његовим најбољим другом. Сада, када размишљам о томе, сматрам да сам погрешила и веома се кајем. Али, тада ми није изгледало погрешно.
После свадбе смо имали савршен секс, а и током целе везе. Никада нисам пожелела никога другог. Али, после 13 година брака, човеку мало досади стално исти партнер, стално исте позе, све исто. Трудила сам се да не мислим на то, и донекле сам успевала.
Стално смо се налазили петком. Мој муж, његов друг, његова жена и ја. Играли смо друштвене игре, или гледали филмове. Све то није било толико изазовно као једно вече када смо се сви напили и почели да причамо о неоствареним жељама. Тада је све почело да се одвија муњевито. Марков поглед и мој су се укрстили у моменту када је он рекао да је увек волео забрањено воће, али да се никада није усудио на нешто тако. Наравно, морао је то да прича, због жене. Оно што је мене заинтригирало било је то што је мене погледао у том тренутку. Као да сам ја причала све то што је он говорио. Моје речи.
Када сам отишла да проверим вечеру коју сам спремала, он је дошао у кухињу и правио се да ми нешто помаже. Помазио ме је по руци, али је кренуо да прича о неким успутним стварима. Кроз моје тело су прошли жмарци. Нисам знала како да реагујем. Узбудила сам се, и он је то видео.
Вратили смо се дружењу као да се ништа није десило. Међутим, јесте. И те како. Али тек следеће вече. Дошао је код мене док је мој муж био на послу, наравно, знао је када ради. Све под изговором да је дошао по неку лемилицу коју му је Марко обећао. Ја сам се правила да не знам шта жели. Рекла сам му да имам много посла и да се сам послужи, а ја морам да усисам собу. Отишла сам знајући да ће доћи. Наравно, дошао и затворио врата собе. Поглед му је говорио више од речи.
Кренуо је да ме љуби и мази, да ми стиска задњицу и груди. Опирала сам се што сам јаче могла. Знала сам да то није у реду и да ћу зажалити ако се било шта догоди. Али, вукло ме је...
Спопадао ме је по свим деловима тела. Није бирао. Уздаси су му се отимали као да му је то нешто последње на свету. Није могао више да се контролише. Почео је да ме скида... Ја сам се у почетку отимала, али после сам изгубила и жељу и вољу. Желела сам да сазнам како би било. Уосталном, сексуални живот нам је мало замро у последњих неколико година, и имала сам велику жељу да пробам нешто ново.
Спавали смо на мом и мужевљевом кревету. Било је добро. Ни приближно онако као што сам замишљала. И, да, наравно, покајала сам се.
Иако смо се после налазили и даље на вечерама и на дружењима, нико није ништа помињао, нити се опет десило. Ваљда нам је обома била потребна мала промена....
Процурео снимак оралног секса са чувеним водитељем, а тај видео можете погледати ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА