Најновије

БЛАМ: Урнебесно писмо Стипа Месића Доналду Трампу!

Последњи председник председништва СФРЈ и 10-годишњи председник Хрватске Стјепан Месић писао је новоизабраном америчком председнику Доналду Трампу.

Стипе Месић (Фото: Синхуа)

И ништа ту не би било чудно, честитка к`о честитка, рекли би сте, али то је само зато што писмо нисте прочитали.
Ни мање ни више, Месић у писму нуди помоћ Доналду Трампу у вођењу САД, а као доказ своје релевантности помиње позицију председника Хрватске. Ту је и невиђена доза увлачења, за сваки случај.
"Допустите ми да се придружим свима онима који вам честитају на победи на америчким председничким изборима. Суочили сте се удруженим снагама естаблишмента и медија, врхунски сте се борили и добили велику битку. За разлику од вас, већину живота провео сам у политици (укључујући 10 година као председник Хрватске), и верујте ми, јер знам што говорим, да сте победили упркос свим прогнозама.
Иако се више активно не бавим политиком, с великим интересом сам пратио целу кампању. Лакнуло ми је кад сам чуо да говорите о спољној политици и месту које САД мора имати у свету. Провоцирање сукоба с Русијом била је највећа грешка коју је Вашингтон чинио последњих година. Верујем да ћете ви бити способни да водите САД и свет према бољој, обећавајућој будућности.
Волео бих да добијем прилику да вас упознам, посебно ако бисте у неком тренутку осетили да вам искуство и знање поглавара европске државе (додуше мале) могу помоћи", без блама је написао Стипе.
Извор: Alo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА