Најновије

Нове шпекулације о Путиновом повлачењу, обрисан интервју

Интервју са познатим руским политичким аналитичарем који је говорио о повлачењу Владимира Путина обрисан је са сајта дневних новина "Московски Комсомолец".

Владимир Путин (Фото: kremlin. ru)

За један од најчитанијих руских дневника професор московског института Валериј Соловеј рекао је да би Путин могао превремено да се повуче са чела државе и да ће због одређених проблема предати власт свом наследнику.
Сумњу да је то тачно додатно је потпирила чињеница да је интервју под насловом "Олуја 2017: Путин ће можда у наредним месецима добити наследника" експресно уклоњен са интернет странице новина "Московски Комсомолец". 
"Москоу тајмс" подсећа да је Соловеј један од добро упућених о збивањима у Кремљу. 
У интервјуу који је још увек доступан у интернет архивама Соловеј је, између осталог, рекао да постоји могућност да се распишу превремени председнички избори у Русији у пролеће 2017. уместо 2018. када би требало да буду. 
Навео је и да ће Путин следеће године избегавати појављивање у јавности, а на питање да ли руски председник има здравствених проблема, одговорио је: "Дозволите ми да не кажем ништа више, довољно сам рекао." 
- И допустите да подвучем црту: ова информација није апсолутно поуздана, али треба је узети у обзир - додао је Соловеј. 
Након што је интервју повучен са сајта, Соловеј није желео да даје изјаве, а главни уредник и власник новина "Московски Комсомолец" Павел Гусев саопштио је да је интервју повучен због неколико грешака које су уочене у тексту и да ће бити потребно неколико дана да се оне исправе. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА