Најновије

ТРАМП ИСПУЊАВА ОБЕЋАЊЕ: Одмах депортација три милиона људи!

Новоизабрани председник САД Доналд Трамп изјавио је у интервјуу у емисији "60 минута" ЦБС да планира да одмах депортује између два и три милиона имиграната.

Доналд Трамп (Фото: Синхуа)

То су људи који немају документа за боравак у САД.
- Оно што ћемо учинити јесте да ћемо протерати особе које су криминалци и имају криминални досије, чланове банди, дилере дроге, доста тих људи, вероватно два милиона, а могло би да буде чак и три милиона, протераћемо их из наше земље или ћемо их затворити. Али, протераћемо их, они су овде илегално - казао је Трамп у одломку интервјуа постављеном на сајту ове телевизије, а цео интервју ће бити емитован вечерас. 
Он је додао да ће, када америчка граница буде "осигурана", званичници задужени за имиграциона питања почети процес "одређивања" у вези са преосталим имигрантима који немају документа за боравак у САД. 
- Након што граница буде осигурана и након што се све нормализује, ми ћемо се одредити у вези са људима о којима они говоре, а који су сјајни људи, они су сјајни људи, али ми ћемо се одредити у вези с тим. Али, пре него што се одредимо...веома је важно, ми ћемо осигурати границу - навео је новоизабрани амерички председник. 
Упитан да ли планира да изгради зид дуж границе САД и Мексика, што је био предлог који је био у центру његове предизборне кампање, Трамп је одговорио "да", али и додао да би поред зида ту могло да буде "делимично и жице" у склду с оним што су републикански представници у Конгресу предлагали. 
За одређена подручја ја бих то, али за одређена подручја зид је прикладнији. Ја сам веома добар у томе, то се зове градња", рекао је Трамп. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА