Најновије

ОВО МУ ГРОБАРИ НЕЋЕ ОПРОСТИТИ: Мачван о Делијама!

У дану када је Партизан одлучио да позове навијаче да Милану Мачвану честитају рођендан, а они се масовно одазвали, репрезентативац Србије је за званичан сајт Евролиге рекао нешто што ће му присталице црно-белих тешко опростити.

Север (Фото: ЈуТЈуб)

Мачвана сутра од 19 часова очекује меч осмог кола Евролиге, и то у Београду против Црвене звезде, када његов Емпорио Армани гостује српској екипи.
Мачван је тим поводом о навијачима Звезде поприлично похвално говорио у коментару о предстојећем мечу:
– Кључ је у глави, ствар психе. Морамо да будемо чврсти, да останемо фокусирани током целе утакмице. У таквом окружењу, са најватренијим навијачима у Европи, само тако можемо до победе. Звезда игра једну од најбољих одбрана у Евролиги, али и ми смо добри офанзивно. Спремили смо се, али је ментални аспект најважнији.
Исто мишљење има и Јасмин Репеша, тренер екипе из Милана:
– Играћемо против једне од најбољих дефанзивних екипа у Евролиги, у веома “тешком” окружењу. Морамо да будемо јаки ментално, фокусирани током целе утакмице. Ако то урадимо како треба, имамо шансе да добијемо. У супротном, биће веома тешко.
После седам мечева, Армани има скор 4-3, док Црвена звезда има победу мање.
Поред Мачвана, дрес Арманија носи и Мирослав Радуљица, тако да нема сумње да Италијане очекује врела атмосфера и паклен дочек у Београдској арени. Извор: Хот Спорт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА