Најновије

СКАНДАЛОЗНО: У Београду се отвара школа за старлете, ево какви им се "послови" нуде! (ФОТО)

На интернету је недавно осванула страница под називом "Постани старлета" преко које, наводна агенција из Београда, позива "младе, лепе и згодне девојке како би им помогле да постигну успех". А, како кажу, до успеха би дошле скидањем пред камерама за мушкарце из Америке и Енглеске, а то колико ће зарађивати и како ће "прићи" зависи искључиво од "величине грудњака и хороскопског знака". Да, добро сте прочитали.

Старлета (Фото: Јутјуб)

Специјализовани портал под паролом "Постани старлета" подучаваће атрактивне девојке како да се скидају пред камерама и како да задовоље клијенте, а оним најуспешнијим нуди се посао анимир-даме, рад на хотлајну, па чак и учешће на изборима за мис?!
Како пише на интернет страници, овај портал ће почети са радом средином децембра, а девојкама је понуђено да се пријаве за послове манекенки, промотерки, фотомодела, хостеса, али и да раде као аниматорке на сајтовима за састанке, као и за вруће разговоре камером са људима из Америке и Енглеске.
Од броја груднака, хороскопског знака и прегледаног Фејсбук профила зависи да ли ће кандидаткиња добити посао. Уз ово девојке морају да пошаљу личне податке и 15 својих фотографија.
Чак се наводи да ће девојке које се најбрже пријаве имати прилику да се прикључе интернет избору за Мис Балкана.
Послови промотерке и хостесе су, како наводе, као и преко осталих агенција - промотерке које ће вршити промоцију производа и услуга у тржним центрима, хипермаркетима, хотелима, ресторанима, кафићима, док ће хостесе вршити "рекламне наступе и презентације на разним сајмовима, великим скуповима, конгресима, прославама, симпозијумима...

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА