Најновије

СТЈУАРДЕСЕ СВАШТА ДОЖИВЕ: "Један путник ме је лизао и то више пута током лета!"

У путничким авионима често дође до жестоког секса!

Вреле стјуардесе (Фото: Принтскрин)

Осим што морају да смирују оне који се разљуте због нечега, или уплаше током лета, стјуардесе често сведоче разним чудним поступцима путника. Стога није ни чудо што су се на друштвеној мрежи "Реддит" поштено отвориле и написале шта су све имале прилике да виде. Корисница под именом "задератскy" испричала је да је радила као стјуардеса током 70их и да је често виђала проститутке како опслужују муштерије на лету Санхуан - Њујорк. "У неколико прилика проститутке су кружиле авионом, набацујући се типовима за које су мислиле да путују сами. Виђала сам их како се шуњају у WЦ са муштеријама. Неке су на лету одрадиле толико муштерија да би без проблема платиле још једну карту. Било је лако препознати их, јер су и зими ходале у врућим панталоницама и ципелицама са штиклом", испричала је она. Друга је описала ружни инцидент приликом послуживања пића. "Паркирала сам своја колица и питала типа шта жели да попије. Подигао је прст, кренуо да ми одговори, повратио у пластичну врећицу, а затим ми одговорио да жели сок", написала је. Радник обезбеђења под именом "митс06" присетио се анегдоте када је авион присилно слетео јер је један од путника пушио халуциногену дрогу у тоалету и тотално полудео.
А своје приче нису објавиле само стјуардесе и запослени авио компанија, већ и њихови рођаци и пријатељи пилота. "Мој отац је пилот и једном је на његовом лету био рагби тим који је освојио неко првенство. Унајмили су цео авион, и када је досегао висину за лет, скинули су се у боксерице. Неки су били најпристојнији људи које је мој отац икад упознао, али били су голи", испричао је један корисник.
Други је пренео причу једне стјуардесе, која је имала непријатно искуство са једним путником. Сваки пут када би се нагнула ка путнику који је седео до њега, не би ли му дала пиће или оброк - он би је полизао. Порно исповест Ружице Вељковић можете видети ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА