Најновије

ОТКРИВЕН МОСТ ИЗМЕЂУ ДВЕ СУПЕРСИЛЕ? Меланија има изврсну идеју!

Словенија би, ако би за то иницијатива дошла с америчке или руске стране, могла код себе могла организовати први сусрет новоизабраног америчког председника Доналда Трумпа и руског председника Владимира Путина, казао је у разговору за америчку новинску агенцију Associated Press словенски премијер Миро Церар.

Путин и Трамп (Фото: kremlin.ru/ flickr.com)

"Ако би САД и Русија за то дали иницијативу, Словенија би могла постати мост између две суперсила", казао је Церар, додавши да је његова држава у прошлости већ доказала да је способна организовати такве сусрете јер су се у Словенији први пут сусрели Владимир Путин и Џорџ Буш, на почетку првог мандата некадашњег председника САД-а.
Словенски је премијер у разговору за АП рекао да је телефонски разговарао с Трампом и његовом супругом Меланијом која га је назвала прошао супер, те да је споменута и та изврсна идеја, али без конкретног закључка. Разговор у којему је Церар четитао председничком пару углавном се, по Цераровим речима, односио на стање у Словенији и модернизацију земље коју проводи његова влада, те актуалну ситуацију, али је споменута и могућност састанка Трумп-Путин у земљи у којој је рођена нова америчка прва дама. "Те могућности смо се само дотакнули, али нисмо дошли до никаквог коначног закључка", казао је Церар за америчку агенцију. Извор: Хина

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА