Најновије

Школа где је ваша будућност на првом месту!

У Високој школи за пословну економију и предузетништво све је подређено студентима!

Студенти ВШ ПЕП победници на великом броју такмичења (Фото: Indeks.rs)

Њихова жеља је да академцима омогуће сигуран темељ на коме ће градити успешну будућност! Наставни програми осмишљени су у складу са принципима и стандарднима Болоњске декларације. Они се базирају на најновијим научним и стручним сазнањима из свих области пословне економије, предузетништва, финансија, банкарства и осигурања, како би студенти по завршетку школовања, и током самих студија, постигли конкурентност на домаћем и иностраном тржишту рада. Подршка реализацији оваквог приступа образовању је искусно и високообразовано наставно особље, мале менторске групе, динамика учења која прати и поштује индивидуалност и интересовања сваког академца. Праксе се организују у водећим банкарским и привредним организацијама и институцијама у земљи и шире.

Вероватно мислите – стандардна прича свих наших приватних факултета. Али, овде то срећом заиста тако и функционише! Висока школа за пословну економију и предузетништво негује таленат својих студената. Без обзира да ли је реч о стручном усмеравању, подршци при релизацији неког пројекта или спортском надметању. Академци са популарног ПЕП-а учествују на многим државним и међународним конференцијама и универзитетским такмичењима, где постижу фантастичне резултате.
Бриљантни тим Високе школе за пословну економију и предузетништво: Стефан Сириџански и Британац Мајкл Дан Гоекјиан, студенти мастер студија, освојили су титулу најбољих говорника на европском првенству одржаном у Варшави од 14. до 20. августа. Стефан и Мајкл победили су у конкуренцији 230 тимова из 33 земље. Стефан је у финалу на њиховом матерњем, енглеском језику „одувао“ студенте Универзитета „Оксфорд“, док је Мајкл Дан Гоекјиан проглашен најбољим говорником Европе. Да факултет не подстиче само стручна такмичења доказују и студенти ВШ ПЕП који су сјајни на фудбалском терену. Њихов тим је освојио више међународних и домаћих турнира: „ЕуроМилан“, „ЕуроЕсаде“ и „Бест“. У 2014. били су победници Друге студентске лиге, а већ 2015. освојили су и Прву студентску лигу. Најбоље од свега је што сви који играју за тим добијају стипендије за успехе које остваре.

Кад је реч о игри на 64 поља, шаховска екипа Високе школе за пословну економију у предузетништво уписала се међу победнике на више интернационалних студентских турнира. Они већ неколико година побеђују на међународном такмичењу „Менаџеријада“ које окупља факултете из читавог региона, а 2012. победили су и на „Економијади“.Већ три године узастопно шаховска екипа ВШ ПЕП организује турнир са универзитетском репрезентацијом Мађарске. У сва три одмеравања снага наши студенти су били победници. Због синергије традиционалног и нових светских трендова у образовању и учењу, академци са дипломом Више школе за пословну економију и предузетништво лако се хватају укоштац са свим задацима које се постављају пред њих како у сопственим, тако и у друштвеним и другим приватним предузећима. Многи од њих су већ постали лидери у области за коју су се школовали. Студенти ВШ ПЕП победници су престижног међународног студентског такмичења "Еуроијада" а више о томе сазнајте ОВДЕ. Извор: Индекс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА