Најновије

БЕОГРАДСКА СПЛАВАРКА: Кримоси мање плаћају од фудбалера, али зато боље је*у!

Девојке за забаву незаобилазни су део "туристичке" понуде београдских сплавова, а мало њих жели да говори о томе шта се заиста дешава кад се врата локала затворе.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Једна од њих, која је недавно престала да се бави "сплаварењем" и "шипком", удала се и има преслатку бебу, открила је неке детаље овог профитабилног бизниса.
- Није то уопште тако као што људи замишљају. Много је горе! Неке девојке, као што сам ја била, допле су да буду само играчице, али су брзо схватиле да је то просто немогуће. Највећи део њих на крају ипак заврши са неким од гостију - каже она и додаје:
- Морам да признам да су те фаце прилично галантне према девојкама и није им жао да потроше ако им се девојка свиди. Посебно су галантни фудбалери, највише они који играју у инострантсву у иу Београд долазе само у провод. Они су у стању девојкама да оставе и по 2.000, 3.000 евра за ноћ. Ипак, новопечена мајка која из разумљивих разлога жели да остане анонимна, каже да фудбалери и нису нешто у кревету: - Углавном су млакоње, част изузецима. Опасни момци који су сталне муштерије мање плаћају, али су за њих шампиони у кревету. Због тога девојке и више воле да буду са њима.  Најгори су политичари, слабо плаћају, а и лоши су у сексу. Мада, њих више скоро да и нема по сплавовима. Сад су странци у игри и они су ок. Не траже много, а плаћају пристојно! Да видите секси ћерку Лее Киш кликните ОВДЕ. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА