Најновије

У страху су велике очи: Ђукановић поручио да ће зауставити „рушитеље државе“!

Бивши премијер Црне Горе Мило Ђукановић поручио је након данашње конститутивне седнице парламента да је политика узрок планираног напада 16. октобра и да је све то урађено у дослуху са политичким фактором у Црноj Гори, којем ће се, каже Ђукановић, стати на пут.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Он је то изјавио поводом јучерашњих изјава специјалног тужиоца Миливоја Катнића.
„Слушао сам презентацију тужиоца и испоставило се да је тачно оценио оно о чему смо сумњали. Сада се то комплетира и стварају се услови да се дижу оптужнице. Све се ово догађало због политике и ово су све урађено у дослуху са политичким фактором у Црној Гори. Надам се да ће се овај процес завршити и да ћемо стати на пут онима који на рачун свога политичког медијског или невладиног деловања мисле да може да се руши држава“, рекао је Ђукановић.
Катнић је на конференцији за новинаре у недељу рекао да иза терористичког плана у Црној Гори који је требало да буде спроведен на дан избора, стоје „појединци из националистичких кругова у Русији“, а да су „на одређен начин и у одређеном обиму били инволвирани“ и неки политички субјекти у Црној Гори, односно њихова руководства. Извор: in4s.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА