Најновије

АКО ЖЕЛИТЕ СЕКС ЗА ПАМЋЕЊЕ: Четири места на њеном телу која увек треба да избегавате!

Сјајан секс подразумева спонтаност и дозу истраживачког у себи, наравно уз њен пристанак. Међутим, постоје неки делови на њеном телу који су осетљиви и који би било боље да избегавате.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Грлић материце

Ако током секса дотакнете њен грлић материце то јој се сигурно неће свидети. Снажно додиривање тог дела тела код жена изазива благи бол и непријатност. То такође упућује на то да би требало да промените секс позу, јер јој очигледно не прија дубља пенетрација.
У неким случајевима то може значити да она није довољно загрејана за акцију, јер у случају сексуалне узбуђености долази до подизања грлића материце чинећи вагину дубљом за неколико центиметара.

Њена стопала

Поготово уколико носи чарапе! Истраживање са Универзитета Џонс Хопкинс су показала да ношење чарапа током секса повећава потенцијални оргазам, како код мушкараца тако и код жена. Један од разлога је и чињеница да жене морају бити потпуно опуштене и ослобођене анксиозности, а хладна стопала ће сигурно утицати на то.

Глава клиториса

Можда изгледа контраинтуитивно, али клиторис је испуњен суперосетљивим нервним завршецима. Тако може доћи до превелике напетости уколико главу клиториса директно стимулишете.
Овај непријатан осећај се може упоредити са испијањем хладне воде због које нам утрну зуби. Уместо тога пробајте са кружним покретима око клиториса, што ће стимулисати нервне завршетке и пружити јој врхунски ужитак.

Њен анус

Анални секс захтева одређену припрему, али чак и када је она потпуно спремна за тај вид секса, квалитетна пенетрација се не може постићи без лубриканата. Анални отвор је толико мали да чак и додир прста може изазвати непријатност. У студији коју је обавио магазин Journal of Sexual Medicine откривено је жене боље оцењују своје сексуално задовољство када користе лубриканте. Порнић који је у ударном термину приказан на националној телевизији можете погледати ОВДЕ
Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА