Најновије

ШУТАНОВАЦ СИГУРАН: ДС ће бити кичма и стожер опозиције!

БЕОГРАД - Председник Демократске странке Драган Шутановац изјавио је данас да ће ДС бити стожер и кичма опозиције на предстојећим председничким изборима, као и да је за ту странку име кандидата мање важно од политике за коју ће се он залагати.

Драган Шутановац (Фото: Јутјуб)

"ДС ће инстистирати да кандидат подржава и заступа политику коју ДС заступа већ пуних 27 година, а то је европски пут Србије и са тим нема компромиса", рекао је Шутановац обраћајући се на Главном одбору странке.
Он је додао да је сада тешко предвидети које ћемо све изборе имати, и на основу тога заузети званичан став са којим кандидатом и на које изборе ће ДС изаћи.
Он је рекао да ће обавити разговоре са представницима свих проевропских опозиционих странака, те да је са некима од њих већ и разговарао.
"За нас је име кандидата мање важно од његове политике и онога за шта се залаже", рекао је Шутановац.
Како је рекао, ДС је странка евроатланстке политике и европских интеграција, па неће важити политика "четири стуба", већ само једног, а то је Брисел.
Шутановац је истакао и да је немогућа сарадња са СНС, и да ће то тако и остати и додао да ће инсистирати да ту одлуку сви градски и општински одбори демократа поштују "до краја".
Шутановац је оценио и да ће наредних дана бити "пуно разних подметања на рачун ДС", од стране власти, али и дела опозиције, који би, како је рекао, желели да дезинтегришу ДС. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА