Најновије

МИСЛИТЕ ДА СТЕ ПЕРВЕРЗНИ? Имате права на ову титулу само ако сте пробали све са ове листе!

Није довољно само прочитати "Педесет нијанси сиве". Кажу да је перверзија начин живота.

Илустрација (Фото: beeg.com)

"Кинки" секс, што би рекли Американци, може да значи много тога, али у основи "кинки" је све што се разликује од "обичног" секса и стандардних поза и захтева слободоуман поглед на сексуалност.
Неки би рекли да су они који су склони перверзнијем сексу заправо девијантне особе бизарног укуса, али сексолози сматрају да је реч о особама које су отворене и које воле да уживају у сексуалним игрицама.
Представљамо вам мало ближе њихов "начин живота" који може и те како да вам зачини боравак у постељи са вољеном особом а, уз то, можете да проверите и колико сте заиста перверзни. Ако постоји нешто што до сад нисте пробали, пожурите, како бисте се похвалили ласкавом титулом перверзне особе.
Основно везивање - Дакле, не морате вољену особу везати са 30 метара грубог ужета, али можете се послужити лисицама, ешарпама, па и краватом. Поента је да партнер осети вашу контролу, а ви његово поверење.
Повез на очима и слушалице - Потпуно поверење указујете некоме ако дозволите да вас веже, стави вам повез преко очију и гурне слушалице у уши. Ишчекивање, адреналин, поверење - све то води ка апсолутном задовољству.
Играјте се храном - На вама је да ли ће то бити мед, шлаг, растопљена чоколада, јагоде или чак виски у њеном пупку, али овај "табу" морате испробати.
Улоге - Како бисте разбили монотонију у спаваћој соби посветите се глуми. Нека неко буде пацијент, а неко доктор... он ученик, она професорка... играјте се и ослободите се тако што ћете убедити себе да сте ви заиста неко други и да је дозвољено све за шта су вас убеђивали да је "но-но".
Користите играчке - Вибратор, дилдо, масажери, куглице... у кревету је све добродошло ако је намењено обостраном уживању. Мушкарци воле да виде жену како се задовољава, а жене воле да им мушкарци додатно надраже тело током односа.
Спенкинг - Не, не мислимо да некога треба да "убијете од батина", али лагани ударци по партнеркиној задњици увешће вас у игру сексуалне моћи која у кревету и те како пали ватру коју је тешко угасити.
Неваљале речи - Опустите се и ослободите језик. Кажите све оно што вам је на памети, а иначе бисте мислили да је веома непристојно. Будите креативни, будите неваљали и осетићете како вам је пријатно кад са партнером тако отворено причате.
Пробајте анални секс - Можда ће вам се допасти, можда неће, али да бисте барем пришли титули "перверзњака", морате га барем пробати. Почните полако, уз предигру и доста опуштања и поверења.
Секс у јавности - Ендорфин и адреналин помешани заједно чине да ваша сексуална енергија експлодира. Да ли ће вас неко видети или ћете успети да се извучете? Да ли ћете испробати терасу свог стана или тоалет у ресторану? Све то зависи од вас, али ово морате пробати. Напомена дамама: можда би требало да размислите о томе да обучете сукњу. 
Испробајте разне позе - Постарајте се да осетите једно друго у свим могућим позама. Ако сте довољно отворени и искрени, онда је небо граница. Да ли ћете водити љубав уза зид или ћете уживати голи испод ћебета (додатни надражај у виду тканине по осетљивој кожи није на одмет), није битно, важно је да испробате своју креативност и издржљивост.
Како да најлакше одвучете удату жену у кревет погледајте ОВДЕ.
Извор: Дневно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА