Најновије

ВУЧИЋ УЗВРАТИО РУЖИЋУ: Сви воле да глуме националне хероје, уместо да раде свој посао

Председник Владе Србије Александар Вучић реаговао је данас на интервју који је потпредседник СПС Бранко Ружић дао за дневни лист Курир, а у којем је, под насловом "Да хоћу, срушио бих Вучића", сакрастично питао кад је он то рекао нешто против власти и зашто сви мисле да он руши премијера.

Вучић (Фото: Синхуа)

Одговарајући на новинарска питања, након потписивања уговора којим је Електромрежа Србије (ЕМС) донирала пет милиона динара Буџетском фонду за лечење у иностранству, Вучић је навео да "нити ће од Дачића тражити објашњење за Ружићеве речи, нити га то интересује".
"Само видим да сви воле да глуме националне хероје, а нека раде свој посао", кратко је поручио премијер.
С обзиром на то да је Ружић поручио: "Да хоћу да срушим Вучића, вероватно бих га за ових пет година већ срушио", што је изазвало бурне реакције функционера СНС и најаве преиспитивања коалиције са СПС, премијер одговара да све партије у Србији, са мањим изузецима, поштује и да не жели да говори као председник једне странке.
"Важно је да влада функционише и да има већину у овом тренутку. Можда је неће имати за пар месеци, можда се склопи нека друга већина... За све постоји промерљивост, питаћемо народ, пороверићемо, па да обрадујем све оне који "желе моју главу" - имаће много прилика за то. Знаћете крајем јануара или почетком фебруара и да ли ће бити већине у парламенту, да ли је СНС за ту већину или није и да ли су друге странке или нису"", закључио је Вучић.. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА