Најновије

Јелениног убицу „открили” сви осим полиције!

Случај убиства певачице Јелене Марјановић (33) из београдског насеља Борча „решили” су сви осим полиције. Нема кога жута штампа није означила као убицу несрећне звезде „Гранда” почев од чланова најуже породице, преко првог комшије, „старије особе са штапом”, „психопате на бициклу”, па до мештана који живе тик уз насип у Црвенки, где је ова жена пре тачно осам месеци брутално убијена.

Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук)

Све време београдски таблоиди се утркују у „ексклузивним информацијама из истраге”, а неки медији отишли су корак даље објављивањем да се наводно, у Холивуду снима филм, инспирисан случајем убијене певачице. Поједини таблоиди су објавили сопствену глумачку поделу са фотографијама породице убијене жене и глумцима којима би, према њиховој оцени, пристајала улога.
Јелена Марјановић нестала је 2. априла ове године, око 16 часова. Кобног дана, она је по сведочењу њеног супруга Зорана Марјановића, отишла на трчање дуж насипа у Црвенки. Тело певачице нађено је дан касније у шипражју испод насипа. Мајка петогодишње девојчице убијена је са више удараца тупим предметом по глави.
Чињеница је да ни после оволико времена полиција нема материјалних доказа који би потврдили ко је починилац овог монструозног злочина. У међувремену, у истрази је испитано на стотине људи, међу којима и чланови најуже породице убијене певачице. Зоран Марјановић, композитор и аранжер, који је са ћерком, по његовој изјави, чекао Јелену на насипу да се врати са трчања, задржан је два дана у притвору по налогу тужилаштва због изјава које су полицији биле нелогичне и контрадикторне. Он је и два пута полиграфски тестиран, али резултати оба теста су остали нејасни. Из притвора је пуштен, јер није било законског основа за његово задржавање.
У потрази за доказима, истражитељи су испумпавали воду из канала на месту где је нађено Јеленино тело. Ни то није дало резултате. Такође, нема шта од ствари из породичне куће Марјановића није вештачено у потрази за ДНК-а материјалом који би помогао у расветљавању случаја. Подсетимо, медији су „испратили” како полиција износи предмете из куће, међу којима је био и тепих, и носи на анализу. Ништа није пронађено.
Стручњаци сматрају да је шанса за решавање овог злочина пропуштена у прва 24 часа, јер увиђај на месту где је нађена Јелена није био добро урађен. Једна од чињеница јесте да место где је било њено тело, уопште није било обезбеђено у шта су се уверили и сами новинари који су туда већ после неколико сати од откривања злочина несметано шетали и бацали опушке од цигарета.
Јавност је била убеђена да је хапшење крвника „готова ствар”, после изјаве премијера Александра Вучића дате уочи прошлих избора – да ће убица певачице бити ухапшен у року од 48 сати. То се, међутим, до данас није догодило. Председник владе је затим више пута у јавности казао да полиција зна ко је убио Јелену, али да за то нема доказа. Из МУП-а, међутим, никада ништа тим поводом није саопштено.
Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА