Најновије

СНС: ДС је потписао катастрофални ССП који уништава српског сељака!

БЕОГРАД - Српска напредна странка поручила је данас демократама да ништа не може променити чињеницу да су они потписали катастрофални Споразум о стабилизацији и придруживању који годинама уништава спрског сељака и домаћина.
СНС и ДС

СНС и ДС

"СНС поручује Бојану Пајтићу, Божидару Ђелићу и демократама да ни на који начин, поготово не писањем бесмислених саопштења и покушајима обмањивања јавности, неће променити чињеницу да су управо они потписали катастрофални ССП", наводи се у саопштењу. СНС је поручила ДС-у да не брине како ће Влада Србије решити проблем који су управо демократе, стручне само по уништавању и пљачкању Србије, и проузроковале. "Данас су на челу владе одговорни људи који чине све да реше све наслеђене проблеме проистекле из криминалне и неодговорне владавине Демократске странке", наводе напредњаци и додају да влада неће дозволити да српски сељаци, индивидуални произвођачи млека и млекарска индустрија трпе и буду уништени због катастрофалних потеза "криминалаца из ДС-а".
Прочитајте још:Шешељ упозорио: ЦИА и МОСАД спроводе операцију „Орао“ – мета је Србија!Николић пре Обаме: Србија добија и вакцине против рака!?
Напредњаци наводе да су ангажовани стручни тимови који свакодневно раде на проналажењу начина да се негативни ефекти потписаног С СП неутрализују и умањи штета по сељака и млекарску индустрију, а да се притом не угрози европски пут Србије. СНС додаје и да је влада до сад уложила 500 милиона динара за откуп млека, као и да ће бити уложено још новца. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА