Најновије

ПОМИРЕЊЕ НА ПОМОЛУ? Теодосић дошао у Србију, а ево где је Анастасија!

Милош Теодосић јуче је стигао у Београд, а вечерас је играо утакмицу са својим клубом ЦСКА против Црвене Звезде.

Милош Теодосић (Фото: Јутјуб)

Осим превелике пажње медија која им нимало није пријала, један од важнијих разлога за раскид емотивне везе Милоша Теодосића и Анастасије Ражнатовић јесте раздвојеност.
Иако се лепа Цецина ћерка трудила да што је чешће могуће виђа свог драгог, који игра за московски клуб ЦСКА, километри су учинили своје, па је Тео одлучио да би најбоље било да на своју љубав ставе тачку. Ипак, према последњим информацијама, српски кошаркаш схватио је да му Анастасија недостаје, па је као идеалну прилику за помирење видео свој дугоочекивани долазак у Београд.
Ипак, до њиховог сусрета није дошло. Наиме, Анастасија само неколико дана пре Теовог доласка отпутовала на Копаоник у друштву најбољих пријатељица, где ће дочекати најлуђу ноћ.

Док се њен бивши драги презнојавао на терену, Анастасија је са хладног Копаоника поздравила пратиоце на Инстаграму, а да ли ће се бившим партнерима указати још једна прилика да изгладе односе и обнове своју љубав остаје да сазнамо у наредном периоду. Погледајте ОВДЕ, Дара Бубамара опет разголићена! Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА