Најновије

Вучић честитао Меркеловој на поновном избору за лидера ЦДУ

Председник Владе Србије Александар Вучић честитао је данас немачкој канцеларки Ангели Меркел поновни избор за лидера Хришћанско-демократске уније, уз поруку да је захвалан и почаствован што, као премијер наше земље, има могућност да сарадјује са њом.

Александар Вучић (Фото: Синхуа)

- „Поново се показало да само тако снажан лидер са чврстом вољом да не посустане у временима тешкоћа и турбуленција, може да изведе своје бираче и цело друштво на прави пут, пут напретка и добрих резултата - наводи се у честитки премијера.
Премијер Вучић констатује даље да су модерним демократским друштвима потребни јасна визија и мудре идеје оних који се неће устручавати да раде више и посвећеније, како би пронашли решења за бројне препреке на путу основних принципа демократије - принципа које усвајамо, а да нисмо свесни изазова који они собом носе.
- Желим на нагласим да сам веома захвалан и почаствован што, као председник Владе Републике Србије и председник Српске напредне странке, имам могућност да сарађујем са Вама као најзначајнијим европским лидером, и да применим Ваше драгоцене савете, који су нам у многобројним приликама били од велике помоћи“, наводи се у честитки премијера Вучића - саопштено је из Владе Србије. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА