Најновије

Ђоковић ускоро пробија магичну цифру

На импресиван начин, Новак Ђоковић је освојио шесту круну на Аустралијан опену, која му је донела славу, али и "дебео" чек. Тријумфом у Мелбурну, српски ас је зарадио нешто више од 2.400.000 долара.
Победник (фото: Јутјуб принтскрин)

Победник (фото: Јутјуб принтскрин)

Прошле године је Ноле био једини тенисер у историји који је у сезони само од награда са турнира пребацио цифру од 20.000.000 долара. У професионалној каријери која траје више од деценије, Ноле је зарадио импресивних 96.660.050 зелених новчаница. Ускоро, вероватно већ на америчкој турнеји, на Мастерсима у Индијан Велсу и Мајамију, наш ас ће да стигне до магичне цифре од 100.000.000 долара, што ниједном тенисеру није успело досад. Ипак, не мора да значи да ће Србин први да стигне. Ускоро ће ову невероватну суму да прескочи и Роџер Федерер, који је и даље зарадио највише у историји тениса. Швајцарац је тренутно на бројци 97.341.456 долара. Ако је борба за трофеје постала незанимљива, као и у трци за АТП листу, онда остаје неизвесност на банковном рачуну. Ко ће пре до 100.000.000 долара зараде само од награда са турнира?
Прочитајте још:ТАТА, РАЗБИЈ ГА: Погледајте како Стефан навија за Новака у финалу (ВИДЕО)ЗАТО ЈЕ НАЈВЕЋИ: О овом дирљивом гесту Ђоковића прича свет (ФОТО)
Избор: vesti-online.com    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА