Најновије

МАЈКА ИЗ ПАКЛА: Лесковчанка претукла и изгризла децу, па их избацила на улицу усред зиме!

ЛЕСКОВАЦ - Мајка из Лесковца избацила је из куће своју децу, коју је претходно пребила, па су они уточиште потражили у својој школи.
Луда мајка (Илустрација: Јутјуб принтскрин)

Луда мајка (Илустрација: Јутјуб принтскрин)

У питању су дечак (12) и девојчица (11) који су пре неколико дана пред вече дошли у школу са молбом да у преспавају на клупама. - С обзиром да знам да иду у преподневну смену, зачудио сам се када сам их видео с ранчевима у рукама. Били су избезумљени. На први поглед сам приметио да имају модрице. Рекли су да их је мајка претукла и избацила из куће. Молили су да им дозволим да преспавају на клупе док се ситуација не стабилизује у кући – прича за "Ало!” видно потресен наставник из једне лесковачке градске школе. И девојчица и дечак су имали, како каже, повреде по лицу, а дечак је имао угризе по рукама. Потврду овог случаја, који се десио пре неколико дана, лист је добио и у Центру за социјални рад у Лесковцу, чије службенике је одмах позвао директор школе. - Реаговало се врло брзо. Дежурни радник је одмах био на лицу места и обавио разговор с наставником и децом, која су потом смештена у ургентну хранитељску породицу – прича Анђелија Стојановић, психолог у овом центру. Случај је истовремено пријављен и полицији, али против мајке још није поднета никаква пријава јер се врше опсежна испитивања и, како је речено, утврђивање чињеничног стања. Незванично, деца су живела са мајком и очухом. Рођак ове несрећне деце тврди да су надлежни у Центру за социјални рад већ две године упознати са случајем деце, али да ништа нису предузели. - Водио сам велику бробу са центром, упозоравао да су деца запостављена и злостављана, али су ме избацивали из својих канцеларија. Деца су трпела гладна и гледала језиве сцене у кући. Више су код мене проводила време него у својој кући. После свега, тражићу да ја са својом супругом водим бригу о њима – прича тај рођак. У Центру, међутим, тврде да није баш тако, не желећи више да причају о случају како не би открили идентитет деце.
Прочитајте још: 
Лесковачки Центар за социјални рад, поседује списак ургентних хранитељских породица, збрињава 106 деце и младих до 26 година у 80 хранитељских породица, преноси Ало. Ускоро креће обука за нове хранитеље. Од 110 пријављених, изабране су 24 породице. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА